Etusivu / Yksityisyyssuoja

Yksityisyyssuojatiedote

Yksityisyyden suoja
Tietosuoja on meille tärkeä. Jotta voisit paremmin suojella yksityisyyttäsi, annamme tämän
ilmoituksen, kerromme verkko-tietomme käytännöistä ja siitä, miten voit kerätä ja käyttää tietoja. Jotta tämä ilmoitus olisi helppo löytää, voimme käyttää kotisivumme ja kaikkiin paikkoihin, joissa voimme vaatia henkilökohtaisia ​​tietoja.

Keräämme tiedot
Tämä ilmoitus koskee kaikkia tässä sivustossa kerättyjä tai toimitettuja tietoja. Joillakin sivuilla voit tilata tuotteen, pyytää ja rekisteröidä vastaanottavan materiaalin. Näihin sivuihin kerättyjä henkilökohtaisia ​​tietoja ovat:
nimi
osoite
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Joillakin sivuilla voit lähettää tietoja muille. Jos esimerkiksi tilaat lahjan verkossa ja haluat lähettää sen suoraan vastaanottajalle, sinun on lähetettävä vastaanottajan osoite. Tässä tapauksessa kerätyt henkilökohtaiset tiedot ovat:
nimi
osoite
Puhelinnumero
Emme saa tietoja
Luottokortti- / maksukorttitiedot - Käytämme kolmannen osapuolen maksuprosessoria näiden tietojen turvalliseen käsittelyyn. Luotto- tai maksukorttitietoja ei tallenneta missään verkkosivustossa.

Käytämme tietoja
Tilaushetkellä käytämme toimittamiasi tietoja tilauksen suorittamiseen. Emme jakaa näitä tietoja ulkopuolisen käyttäjän kanssa tilauksen täydentämisen lisäksi.

Käytämme antamasi tietoja muista ihmisistä, lähetämme tuotteen vain tilauksen tekemisen yhteydessä ja vahvista toimituksen. Emme jakaa näitä tietoja ulkopuolisen käyttäjän kanssa tilauksen täydentämisen lisäksi.

Käytämme paluu sähköpostiosoitteet vastata näihin sähköpostiosoitteisiin saamamme ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen, eivät jaa ulkomaailman kanssa.

Jos haluat saada päivityksiä uusista tuotteistamme ja palveluistamme, voit rekisteröityä sivuillamme. Sivustollesi lähettämiäsi tietoja ei käytetä tähän tarkoitukseen, ellet täytä rekisteriä. Voit irtisanoa päivitykset milloin tahansa.

Emme voi tunnistaa ja yhdistää tietoja, jotta voimme suunnitella verkkosivustoamme paremmin ja jakaa sen mainostajien kanssa. Voimme esimerkiksi voi kertoa mainostajalle, X yksilöä vieraillut tietyn alueen sivuillamme, tai Y paljon miehiä ja Z naisten määrää täytetty rekisteröintilomake, mutta emme paljasta sisältöä voidaan käyttää tunnistamaan niitä ihmisiä.

Lopuksi, emme koskaan käytä tai jaa verkkosisällön ei ole mitään tekemistä edellä meille
henkilökohtaisia ​​tietoja, eikä anna mahdollisuutta kieltäytyä tai muuten kieltää tällainen liity käyttötarkoituksia varten.

Sitoutumisemme tietoturvaan
Luvattoman käytön estämiseksi, ylläpitää tietojen oikeellisuus, ja varmistaa oikea tieto, olemme laatineet asianmukaiset fyysiset, elektroniset ja johdon menettelyt turvata ja varmistaa tietoja keräämme verkossa.

Sitoutumme lasten yksityisyyteen
Nuorten yksityisyyden suojaaminen on erityisen tärkeää. Siksi emme koskaan kerää tai säilyttää tietoja sivustomme, emme oikeastaan ​​tiedä, on alle 13, ei kuulu verkkosivuilla eivät vedä puoleensa henkilöä 13-vuotiaita.

Miten voit käyttää tai korjata tietojasi
Voit kirjautua tilillesi käyttämällä syntyy kun rekisteröidä käyttäjätunnus ja salasana käyttää kaikkia henkilökohtaisia ​​tietoja keräämme verkossa.

Voit myös korjata tosiasialliset virheet henkilötietojasi lähettämällä meille luotettavan pyynnön näyttää virhe.

Yksityisyyden ja tietosuojan turvaamiseksi ryhdymme myös kohtuullisiin toimenpiteisiin henkilöllisyytesi vahvistamiseksi ja sitten käyttöoikeuksien saamiseksi tai korjausten tekemiseksi.

Miten ottaa yhteyttä meihin
Jos sinulla on muita kysymyksiä tai huolenaiheita näistä tietosuojakäytännöistä, ota meihin yhteyttä.

Takaisin